Vi graver det meste

Graving og transport

God graving er alltid en god begynnelse på ethvert byggeprosjekt. Strand Bygdeservice SA har maskinparken til å utføre flere forskjellige typer graveoppdrag.

Om et bygg står støtt nok avhenger mye av et godt fundament å bygge på. Vi har gravemaskiner i flere størrelser og kommer godt forberedt til oppdraget. Av oss får du hjelp enten du skal bygge hus og trenger grunnarbeid, bygge garasje, eller noen annen form for graving på din tomt.

Kontakt oss i dag om du trenger graving. Med vår massetransport kjører vi også materialene både til deg, om du trenger fyllmasser, og fra deg når du skal ha kjørt bort det vi graver opp under oppdraget.

Våre dyktige fagarbeidere har lang erfaring med både graving og transport. De sørger for at jobben gjøres raskt og effektivt, samt at det ser pent og ryddig ut etterpå.

Vi graver for deg! Av oss kan du bestille tomteutgraving, grunnarbeid for hus og garasje, drenering av grunnmur og andre gravearbeider. Kontakt oss om du trenger graving!

Trenger du fyllmasser til eiendommen din, eller vil transportere bort noe som ligger der fra før, har vi biler og utstyr til å gjennomføre det for deg. Vi transporterer så klart vekk massene vi graver opp hos deg når vi er på oppdrag også!