ET RIKT UTVALG AV

MASKINER OG REDSKAP

Strand Bygdeservice SA startet opp i 2004 av en del bønder og er i dag et samvirkeforetak med 17 andelseiere og ansatte. Vi formidler forskjellige håndverkstjenester til privatpersoner og bedrifter som trenger å få utført godt håndverksarbeid i Rogaland. Hos oss får du utført alt fra trefelling til snekkeroppdrag, graving og vaktmestertjenester.

Med 18 års erfaring på våre områder, er vårt mål å alltid levere tjenester av høy kvalitet, til avtalt tid og pris. Vi er fleksible, har god kompetanse på arbeidet vi utfører og kan skilte med medarbeidere med lang erfaring på sitt arbeidsområde. Med en stor og moderne maskinpark kan vi utføre våre oppdrag på den måten du  som kunde ønsker. Det er viktig for oss at du er fornøyd med det vi gjør.

Med 18 års erfaring på våre områder, er vårt mål å alltid levere tjenester av høy kvalitet, til avtalt tid og pris.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Sammen med ca. 30 andre foretak over hele landet er vi en del av Bygdeservice Norge. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse. Vi har hele Rogaland som arbeidsområde.

Som et registrert bemanningsbyrå har vi mulighet til å leie ut arbeidskraft til bedrifter som har behov for det. Våre ansatte innehar alle de nødvendige sertifikatene som kreves for jobbene vi utfører for våre kunder. Med både utstyr og ansatte til de fleste formål, er vi en god samarbeidspartner. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og fortell oss hva du trenger!