Inngå avtale om gressklipping

Plenklipping

En flott gressplen eller et flott uteområde er et syn alle liker. Det er også et fint sted å kunne slappe av, eller hva med en nyklipt fotballbane eller løkke?

Vi tar oss av plenklipping for deg. Om du har et stort parkområde eller en liten plen som trenger å stusses, spiller det egentlig ingen stor rolle. Uansett størrelsen på gressflata di har vi utstyret som trengs for å klippe den.

Av oss kan du enkelt bestille gressklipping når du måtte ønske det, eller du kan inngå en avtale om fast klipping når det er sesong for det.

Våre gressklippere er moderne og passer til enhver anledning det du trenger å få klippet gresset. Vi har både traktorklippere og håndklippere, samt kantklippere og lignende. Vi får jobben gjort unna raskt og effektivt, og være medarbeidere har lang erfaring med plenklipping. Dette sørger for at jobben gjøres på best mulig måte.

Hos oss kan du inngå avtaler om gressklipping. For eksempel kan du inngå en avtale om sesongbasert klipping, der vi kommer og klipper gresset når du måtte ønske det.

Vi har en god maskinpark med gressklippere, og fører både sitteklippere, håndklippere og kantklippere. Alt til sitt bruk.

Våre medarbeidere har lang og god erfaring med gressklipperarbeid. De er dyktige og gjør alltid en god jobb.