Rene husvegger og tak

Renhold av fasade / tak

Trenger du fasadevask eller takvask? Om du skal male hus eller tak er det viktig å ha et rent grunnlag å male på. Urenheter kan sørge for at fasaden og taket ditt ikke holder så lenge som det burde.

Kontakt oss for fasadevask eller takvask. Fasadevask er en måte å vedlikeholde boligen eller næringsbygget ditt og beskytte det mot råte, sopp og andre ting som utendørslivet bringer. Skader som fører til skader på boligen og deretter til dyre reparasjoner.

Når du skal male er det helt nødvendig med en fasadevask, slik at det ikke samler seg skitt og soppsporer under malingslaget. Da kan du få problemer mye kortere tid senere enn det som er vanlig.

Takvask er også en god ting å gjennomføre regelmessig. Den sørger for at taket er i god stand, og hindrer at mose og skitt gror på taket. Dette er verken pent å se på, eller godt for taket og taksteinen over lenger tid.

Vi kommer gjerne og gjennomfører en fasadevask eller en takvask hos deg!

Fasadevask fjerner skitt, sopp og urenheter, og sørger for at fasaden din er ren og i topp stand. Det er også helt nødvendig med en fasadevask når du skal male huset.

Vi gjør dette for deg!

En god takvask fjerner for eksempel mose og sopp fra takstein. Det er viktig å vaske taket regelmessig, slik at for eksempel takstein og trevirke ikke blir ødelagt.